COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Dette website anvender cookies til følgende formål: 
1. Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
2. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette til intern brug.
3. Adfærd på hjemmesiden, så vi kan vise dig de produkter, vi formoder, er mest relevante for dig. 

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af: 
SIMONSENplus  
Messingvej 43

8940 Randers SV

E-mail: heidi@simonsenplus.dk

 

2. Cookies 
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. 
2.1 Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. 
2.2 Du kan også vælge at slette dem efter hvert besøg, hvilket du finder en vejledning til her:
http://minecookies.org/cookiehandtering 
2.3 Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem, hvilket du ligeledes finder vejledning til på ovenstående link.
2.4 Cookies anvendes til at føre statistik over antal brugere. Sitet anvender cookies fra følgende tredjepart, der har adgang til de pågældende cookies: 
2.5 Google Analytics (trafikmåling) Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Nyhedsbreve udsendes via MailChimp, som dermed er vores databehandler, og vi har indgået databehandleraftale med dem omkring overholdelse af persondataforordningen. Du kan læse den fulde version af MailChimps Privatlivspolitik her: https://mailchimp.com/legal/privacy/ De eneste oplysninger vi registrer på dig er det navn og den e-mailadresse du angiver ved tilmelding.

3. Personoplysninger:

Brug af personoplysninger: Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. Vi indsamler aldrig personoplysninger uden du selv har givet os disse oplysninger ved kontakt via hjemmesideformularen eller ved tilmelding af nyhedsbrev. Vi indsamler kun oplysninger om dit navn og e-mailadresse. Personoplysninger bruges til at respondere på den henvendelse, du har sendt eller til at sende nyhedsbrevet til.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig, skal du rette henvendelse til heidi@simonsenplus.dk. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

3.2 Beskyttelse af personoplysninger Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites. 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. 

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Tilmeld dig vores nyhedsbrevHold dig orienteret om nyheder, gode tilbud mv.