Sådan handler du

Velkommen til vores onlineshop

Et samarbejde med os er mere end blot gode priser

Her kan du som firma bestille gaver til kunder og medarbejdere eller nyt til virksomheden, og vi pakker selvfølgelig gerne ind og sætter navn på.
Du vælger blot de gaver du ønsker og angiver ønske til leveringstidspunkt og indpakning, når du kommer til kurven, så vi ved, om det er julegaver eller andet. Umiddelbart efter din bestilling afsendes, modtager du en automatisk bekræftelse fra systemet. Din ordre er først endeligt bekræftet, når vi har behandlet den og sender en endelig ordrebekræftelse med angivelse af forventet fragtpris og leveringsdato. Vær opmærksom på, at nogle varer først kommer på lager hos producenten hen mod jul. Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer og prisændringer. Alle priser er ex. moms og forsendelse.

Vi kan levere til alle slags virksomheder – store som små – blot du har et CVR-nr..

Det bliver mere og mere populært at lade medarbejderne selv vælge en julegave, og til det har vi forskellige muligheder:

  • YourGifts GAVEKORT: Dine medarbejdere får et YourGifts gavekort med en unik kode, som på www.yourgifts.dk giver frit valg blandt en lang række gaver fra kendte brands som fx Alfi, Blomsterbergs, Pillivuyt, BITZ, Södahl, bamix, Zone, Villa Collection, HOLM, Medusa, Morsø, Lyngby Glas, Luigi Bormioli, Gense, Peugeot, KitchenAid, Rösle m.fl.. Der findes 5 forskellige prisklasser, men netop dit YourGifts gavekort giver kun adgang til den priskategori, som du har ønsket. Udvalget er stort og varieret, og det opdateres løbende, således der aldrig bliver udsolgt.
    Findes i priskategorierne: Kr. 250,- * 400,- * 560,- * 640,- * 720,-. Du finder gavekortene med uddybende information i onlineshoppen under de forskellige prisklasser.
    En smart løsning med minimalt arbejde for jer og med høj brugervenlighed for medarbejderne!
  • ØNSKELISTE: Ønsker du at medarbejderne skal kunne vælge imellem udvalgte gaver fra vores onlineshop, kan du kontakte os for at aftale det set-up du ønsker.
om-os-1
Nemt og overskueligt
om-os-2
Sammensat efter dine behov
om-os-3
Vi kan “næsten” leverer alt
om-os-4
Fornuftige priser