JULEGAVER

ALT HVAD HJERTET BEGÆRER

Julegaver er et område, vi prioriterer højt hos SIMONSENplus. 

Hvad enten det er gaver til kunder eller ansatte er det vigtigt, at man finder den helt rigtige gave, der både skaber glæde, overrasker og er brugbar. 

INDPAKKEDE OG KLAR TIL AT SKABE GLÆDE

Vi tilbyder skræddersyede gavepakker fra vores leverandører til meget fordelagtige priser og naturligvis indpakkede, så de er klar til at blive videregivet og skabe glæde. Om du ønsker den samme gave til alle kunderne, eller om de ansatte selv skal have mulighed for at vælge en gave i vores vælgershop, finder vi den helt rette løsning, der passer jeres virksomhed bedst. Vi tilbyder et login til vores hjemmeside, hvor kun jeres kunder eller medarbejdere kan vælge en gave efter eget ønske ud fra en række gaver, der er udvalgt i samarbejde med jer. 

Vi kan levere gaver i alle prisklasser og har ingen minimums-bestilling, så om du skal bruge 1 eller 1000+ gaver, skal vi nok løse opgaven for jer. 

Vi forhandler alle de kendte mærker, og søger du noget, du ikke kan finde i vores sortiment, skal vi gøre vores yderste for at skaffe det. 

Stort set alle gaver kan leveres med og uden firmalogo.

“Når man gi´r, får man mere igen”

Til højre samt nederst på siden finder I et udsnit af vores gavekataloger

Foruden gavepakkerne forhandler vi naturligvis også de fleste andre varer fra leverandørernes sortiment!

Vores julekatalog for 2018 er allerede under udarbejdelse, men indtil da kan du se vores katalog fra 2017, som kan give dig en idé om sortiment og priser.

Thuesen Jensen 2018/2019

F&H 2018/2019

Normann 2018

Menu 2018

Skagerak

Fiskars 2018