JULEGAVER

ALT HVAD HJERTET BEGÆRER

Julegaver er et område, vi prioriterer højt hos SIMONSENplus.

Vores julekatalog for 2022 finder i til højre, og det er spækket med spændende gaver fra vores leverandører. De fleste gaver i kataloget vil være udstillet i vores flotte showroom, så du er altid velkommen til at lave en aftale, så du kan komme forbi for at se nærmere på udvalget.

Hvad enten det er gaver til kunder eller ansatte er det vigtigt, at man finder den helt rigtige gave, der både skaber glæde, overrasker og er brugbar. 

INDPAKKEDE OG KLAR TIL AT SKABE GLÆDE

Vi tilbyder skræddersyede gavepakker fra vores leverandører til meget fordelagtige priser og naturligvis indpakkede, så de er klar til at blive videregivet og skabe glæde. Om du ønsker den samme gave til alle kunderne, eller om de ansatte selv skal have mulighed for at vælge en gave, så finder vi den helt rette løsning, der passer jeres virksomhed bedst. Vi tilbyder ligeledes gavekort i 5 forskellige prisklasser til www.yourgifts.dk, så den enkelte medarbejder selv kan gå ind og vælge lige netop det, de står og mangler. 

Vi kan levere gaver i alle prisklasser og har ingen minimums-bestilling, så om du skal bruge 1 eller 1000+ gaver, skal vi nok løse opgaven for jer. 

Vi forhandler alle de kendte mærker, og søger du noget, du ikke kan finde i vores sortiment, skal vi gøre vores yderste for at skaffe det. 

Stort set alle gaver kan leveres med og uden firmalogo.

“Når man gi´r, får man mere igen”

Foruden gavepakkerne i vores katalog forhandler vi naturligvis også de fleste andre varer fra leverandørernes sortiment, så kontakt os hvis du søger noget andet!