PROFILBEKLÆDNING

Find moderne og komfortabelt profiltøj hos SIMONSENplus. Stort udvalg af arbejdsbeklædning og sko til alle brancher til de rigtige priser.

FIRMATØJ ER IKKE BARE FIRMATØJ​

Markedet for profiltøj og arbejdsbeklædning har de seneste år ændret sig markant. Forbrugeren har behov for moderigtig beklædning, som er komfortabelt og egnet til det arbejde, der skal udføres. Høje krav til design og pasform gør, at det nu er slut med kedelig og intetsigende beklædning, som aldrig helt passer.

Derfor finder du hos SIMONSENplus et stort udvalg af de helt rigtige brands til de helt rigtige priser. Vi leverer profiltøj og arbejdsbeklædning til alle brancher med og uden logo.

Hvad enten du har brug for habitter, skjorter, sweatshirts, strik, t-shirts, overtøj eller bukser, kan vi finde en løsning i alle prisklasser.

SIMONSENplus forhandler også komfortable sko fra det danske mærke Green Comfort, som producerer sko til job og fritid samt sikkerhedsfodtøj.

Her på siden har vi et udsnit af nogle af de mærker, vi forhandler. Klik ind på de forskellige kataloger og få inspiration til virksomhedens profilbeklædning. 

Eksperter i profilbeklædning

Vi klæder dig på

Som uddannet inden for tekstilbranchen er det en spidskompetence at rådgive og vejlede, og vi anbefaler derfor, at vi mødes og får afdækket netop jeres behov, så vi finder det helt rigtige til jer. 

Vi kommer gerne omkring med et udvalg I kan se og prøve, ligesom I er velkommen til at se produkterne i vores showroom i Randers.